south africa

Hej, jag bor i Johannesburg och pluggar på en internationell skola, jag flyttade hit i Augusti. Jag lever livet med många nya härliga kompisar, följ mitt liv som innehåller fester, kompisar, skola, fotboll och massa mer

Flygplatsen

Kategori: i sverige

Sitter nu på flygplatsen och väntar på att vi ska åka. Mina älskade kompisar kom och till flygplatsen och sa farväl, usch så hemskt, men vi har redan bestämt att dem kommer och hälsar på, så behöver nog inte vara utan dem så länge. Nu ska vi börja göra oss i ordning inför flighten så puss på er.

Resfeber

Kategori: i sverige

Hej! Vaknade rätt sent idag och har haft ganska fullt upp sen dess, var på stan och fixade massa saker som behövdes göra innan jag åker imorgon (!!!!!) sen åkte jag till Sara och lämnade en grej och var kvar en stund och nu ska jag hem och ta det lugnt. Imorgon vid tre drar vi till flygplatsen och lämnar Sverige, känns helt overkligt att jag åker imorgon, det känns sjukt... lite resfeber får man väll säga att jag har..hehe Love, Johanna

Brucealised

Kategori: i sverige

Man kan väll säga att jag är Brucealised, helt klart stort Bruce-fan efter denna galet bra helgen!! Både bra och lite jobbigare saker har väll hänt denna helg, sagt hej då till Moa som jag känt sedan jag var 1 år och det var overkligt, det är först nu, efter, att jag fattar att jag inte kommer se henne i verkligheten på ett tag, men vi får snacka Skype & FaceTime!! Nu ligger jag i lägenheten och kollar på OS, och har ont i fötterna efter helgen, haha!!

Bruce!!!!!!

Kategori: i sverige

Igår var det 20-25 grader sol och Bruce var fantastiskt, idag är det 20 grader och ösregn och åska men jag har höga förväntningar även fast det är dåligt väder!! Det ska bli sjukt kul!!!!!

nytt inför afrika

Kategori: i sverige

Har sagt att jag ska sätta igång riktigt rejält med träningen och behövde lite nya somriga träningskläder. 
knälånga springbyxor, långärmad springtröja, tunnt linne & korta spring shorts och allt är från stadium, det var riktiga kap eftersom det var halva rea priset på allt.
r
Mamma hade köpt några nya ting till mig från min brors jobb, fina grejer, älskar byxorna speciellt. 
Nolita långärmad blus, american vintage linne & freddy arme byxor. 
Tre stycken bikinisar fick jag med mig igår från stadium, två av dem kostade 80 spänn och den treje fick jag betala ynka 50 kr för, det kallar jag kap!!

bruce springsteen 27/7 -12

Kategori: i sverige

Andra koncerten iår blir bruce, kommer bli mäktigt att stå på planen och bara sjunga med, ( de låtarna jag kan dvs. ) Jag har börjat bli riktigt taggad nu och det kommer bli riktigt kul hoppas jag!!!!
Hela min familj ska dit då min pappa & storebrorsa är stora fan och jag ville jätte gärna också kolla, ska dit med Moa's familj också så det kommer vara jätte kul.
 
love, johanna

ute på sjön

Kategori: i sverige

Hej, idag har varit en helt underbar dag ute på sjön, vi åkte med några kompisar och och vi la till vid brustholmarna, riktigt trevligt så vi har legat på klipporna och solat och har badat några gånger. Ganska kallt i vattnet bara, haha.
 
Nu ska vi ut oh äta på resturang på något gott ställe, är vrål hungrig!!! 
love, johanna
 

hipp

Kategori: i sverige

Med ny data och ny mobil ska jag allt se till att blogga riktigt bra. 
Datan har jag vetat att jag skulle få men mobilen var en överraskning, men väldigt behövligt med tanke på att min förra knappt fungerade, så nu är jag lika hipp som alla andra igen :))
 
Jag har fört över bilder från mobilen till datan men bilderna är från 3gsen så dem är i förfärlig kvalité så jag kommer nog inte ge er så många mer bilder än det här ;) 
glad tjej efter en bra dag :))
 
love , johanna

10 dagar

Kategori: i sverige

10 dagar kvar tills jag och mamma drar oss till flygplatsen för att säga hej då till kompisarna och sverige för iaf 1 år. Pappa är nu i göteborg hos oss och det är riktigt skönt att ha familjen samlad, vi tänkte efter igår och kom på att det var 7 månader sedan familjen var samlad helt och hållet, det är rätt sjukt. 
Nu när gothia cup spelas så har jag träffat väldigt många personer som inte vetat att jag ska flytta och har därför behövt säga hejdå till alldelses förmånga, det börjar bli riktigt verkligt nu. Men samtidigt har jag valt detta och har vetat att detta är en del i flytten, att behöva säga hejdå til så många. 
Ångrar jag mig? Nej, jag  kommer få en mycket bättre utbildning i afrika än jag hade kunnat få här i sverige och engelskan kommer sitta galant efter några månader, jag ser fram emot det :) 
Jag kommer kika in här några gånger innan flytten och skriva några ord, men ännu är det lite svårt eftersom  jag inte har någon data utan måste skriva på ipaden men det löser sig så fort jag kommer fram till s.a , ha det så bra sålänge :))

Italien

Kategori: i sverige

Hej! Undertiden jag inte har bloggat har jag hunnit med en hel del, fyllt 15 , spelat cup, solat på stranden i rimini, kommit tvåa i Italy cup , tagit farväl av fotbollslaget, flyttat till stan , kollat på Partille cup ,klippt mig korthårig och en hel del massa mer. Härlig tid men samtidigt sorglig. Sista tiden med Askim var otrolig, final i cupen , skratt som jag aldrig kommer glömma, vi spelade hur bra som helst alltså en asbra vecka i Italien helt enkelt. Men det var sorgligt när jag skulle säga hej då till alla i klubbstugan efter 30 timmars bussfärd, några tårar fälldes av både mig och tränare, tror nästan fotbollen är det jag kommer sakna mest, kompisar kan man alltid hålla kontakt med via Skype & Facebook men fotbollen har varit en sådan kul tid, 9 år av fotboll i Askims IK. När jag kom till Sverige så åkte vi till vårt hem för en månad , in till stan och här inne har det varit helt annorlunda, ganska kul faktiskt!! Jag har också hunnit med att klippa kort, väldigt nöjd än så länge i alla fall!! Detta inlägg blir långt och jag har mer att skriva men det får vänta på sin tur, ha det bra!!