south africa

Hej, jag bor i Johannesburg och pluggar på en internationell skola, jag flyttade hit i Augusti. Jag lever livet med många nya härliga kompisar, följ mitt liv som innehåller fester, kompisar, skola, fotboll och massa mer

even more pics from cape town

Kategori: i afrika

Vi är påväg

Kategori: i afrika

Nu sitter vi på bussen och är påväg till flygplatsen, planet går klockan 12 ungefär så vi är rätt tidiga men vi ska köpa presenter till våra familjer vi ska bo hos!! Flyget tar ca en och en halv timme så det är inte så farligt...när vi kommer fram har jag ingen aning vad vi ska göra..kanske ta en tur i Zimbabwe och kolla runt...vi får se, detta ska i alla fall bli hur kul som helst!!!

packat och klart

Kategori: i afrika

HEJSAN 
Jag har nu packat klart, i alla fall alla kläderna, men inte riktigt necessäserna och det är alltid små saker som man glömmer, men jag hoppas jag har tillräckligt med kläder i alla fall!! Det är svårt att veta vad man ska ha med sig och hur mycket, hur vädret är där borta och allt sånt, bättre att ta med för mycket. Jag har precis duschat och tvättat håret, jag tycker nämligen inte om att duscha hos andra så där jätte mycket och defenifivt inte i skol duscharna så nu kan jag klara mig en extra dag med att tvätta håret kanske...
Jag har gjort kemiläxan nu, kanske inte riktigt allt men på god väg i alla fall, och en av två hälsa läxor är färdiga, den resterande läxan är rätt jobbig för jag ska göra en power point, eller den är jag klar med men man ska göra så hela klassen är involverad i den, typ frågesport eller något och det är lite svårt!!! 
Kram på er 

Zim

Kategori: i afrika

God morgon!!
Jag har hur mycket som helst att göra idag, först av allt är det viktigtast med packningen, så det blir klar och att den är noga packad så jag inte kommer på något när jag är påväg till Zim att jag glömt något, hatar sådant. Sen tiden som är över kommer gå åt att göra läxor, jag har en del kvar som jag måste göra och ska försöka hinna med allt, kanske kommer ta med något bara för att jag inte ska behöva sitta söndag kväll när jag kommit hem..
Planet går inte imorgon förrän tolv men idag har vi träning så bussen hämtar oss 3 och sen ska vi träna 2 timmar och sen direkt åka hem till Tess som ska ha team sleepover, vi sover ju inte tillsammans under ISSEA utan man sover hos värd familjer två och två, och efter tuneringen är fotbollssäsongen över och börjar igen i Mars och det är 11 manna så det blir inte samma lag heller...
Så imorgon har jag första lektionen till klockan nio och sen drar vi iväg till Zim, hela onsdagen är ledig så jag antar att vi ska åka och kolla runt i staden och träffa våra värd familjer, tjejen som Leah och ja ska bo hos kontaktade oss igår genom FB och hon verkade rikgtigt snäll!! 
Om det finns internet i huset och vi får koden kommer jag kanske uppdatera någon gång men vi får se hur det blir..
 
Kram

hajbilder

Kategori: i afrika

Man höll händerna på den översta gula stången och sen lutade huvudet mot buren så långt man kunde för att man skulle se. Fötterna höll man under den gula stången längst ner så man inte skulle flyta upp, fast jag vågade inte ha fötterna där nere utan höll dom på den gråa stången eftersom jag trodde att hajen skulle bita av fötterna....
Det läskiga var att man trodde att hajen skulle smita igenom den stora  luckan där så man lutade sig bakåt så långt man kunde när hajen kom närmre....

hermanus

Kategori: i afrika

God morgon!!
Jag och familjen har precis ätit frukost, vi har bytt hotell nu så nu bor vi mer närmre hajarna uppåt i landet, det heter Hermanus här och är verkligen jätte fint, det är alltså här hajarna och valarna bor!! 
Hajturen var verkligen helt fantastiskt, när det var som mest var det nog 4 hajar som cirkulerade runt båten och buren. Jag ska berätta mer om det när jag kommer hem för det är verkligen värt att göra det om man kommer ner hit, även fast man är rädd för hajar, som jag är, men man kände sig väldigt säker i buren även fast hajarna var så nära att man skulle kunnat röra dom. 
Kram

pics from yesterday

Kategori: i afrika

Braai

Kategori: i afrika

Efter en god middag på ett underbart ställe med underbar mat ska vi nu sätta oss i bilen för att åka hem och sova. Så fort jag tänker på hajarna imorgon får jag ångest typ och blir alldeles pirrig i magen...det är ca 16 timmar kvar tills jag träffar hajar....!!!!!!!!!!
God natt!!!!

spier

Kategori: i afrika

HEJ!!
En annan favorit restaurang som jag har är ca 45 min härifrån som heter Spier så nu ska vi åka till den och äta en god buffet med massa olika kött sorter, kuku, impala, struts, krokodil och vanliga köttsoter. Det är en väldigt speciell restaurang eftersom man sitter uppe i träd och äter och sen får man gå och hämta mat i en stor sal, man blir målad i ansiktet, riktigt afrikanskt!!
Idag har vi åkt till ett ställe som heter Long Beach och ätit lunch, det är väldigt fint längst kusten så vi bara åkte och kollade på den fina atmosfären. 
Imorse åkte vi till en marknad i centrala cape town och gick runt och kollade, jag köpte en kudde också, jag har shoppat en del här nere så jag kan ta kort på allt när jag kommer hem om ni vill det. 
Ha en bra lördagskväll!!

pizza

Kategori: i afrika

Kom till hotellet för en stund sedan och vi åt på en jääte god italiensk restauarang, åt till förrätt pasta med vitlök och sen till huvudrätt en enormt god köttfärs pizza och självklart glass till dessert. 
Nu måste jag snart lägga mig och läsa Romeo & Juliet eftersom jag har engelska läxa, bättre att göra det nu än i Zimbabwe...
Imorgon har vi några saker som vi ska göra såsom köpa undervattens kamera och lite annat smått & gott
Jag börjar bli riktigt nervös inför hajdykningen som är på söndag, vet inte om jag kommer klara det...
God natt

taffel berget

Kategori: i afrika

Denna underbara utsikt åkte vi upp till igår och det var helt otroligt att vara ovanför molnen och bara njuta av att se cape town så högt uppefrån. Cape town är verkligen helt otroligt vackert och det är synd att vi inte bor här tycker jag allt!!
Detta är en sak som man verkligen måste göra om man åker hit, när vi var här för 4 år sedan gjorde vi det aldrig eftersom det var hög säsong då och det skulle ta minst 4 timmar för att köpa biljetter, så det var alldeles för länge för oss, så det var bra att vi fick gjort det nu.

armband

Kategori: i afrika

satte mig nån timme och trixade ihop dessa armband och kan väll säga att jag blev jäkligt nöjd, måste verkligen tillbaka till china marknaden och köpa mer pärlor!!

Long street

Kategori: i afrika

Hej!!
Vi sitter på ett etiopiskt café och dricker lite cola för att vi ska orka med en till tur på stan här!!
Vi ska antagligen äta på en italiensk restaurang ikväll så vi ska väll åka hem om ca 1 timme och göra i ordning oss för middag!!

Water front

Kategori: i afrika

Hej!!
Idag är det regn här i CT så jag och mamma ska åka till Water Front och shoppa medans pappa ska till något vindistrikt!!
Maten var så god igår så jag vet inte vad jag ska ta mig till...fortfarande min favorit restaurang och tur att vi kommer åka till Cape Town ofta så vi kan gå och äta där..

Ha en bra dag!!

table mountain

Kategori: i afrika

Hej!!
Idag har vi varit uppe högst upp på taffel berget och vilken utsikt...
Vi kom precis till hotellet från en jääääääätte god middag på Codfather, jag hade höga förväntningar och jag tyckte allt att restaurangen fick till det!! Tror jag tyckte att räkorna var godast men fisken var svår att slå den med....
 
 

COD FATHER

Kategori: i afrika

Restaurangen som jag tjatat om i 4 år att vi ska gå tillbaka och besöka ska vi äntligen till ikväll, jag har höga förväntningar då sist jag åt där så åt jag den godaste middagen i mitt liv!! Jag är så glad!!!!

Cape Town

Kategori: i afrika

God morgon!!
Var uppe 4 imorse för att sedan åka till Lanseria flygplats vid halv fem och nu efter två timmar i flyget är vi framme i CT!!
Det ser ut att bli en fin dag här i CT så vi ska antagligen vandra upp för taffelberget idag, kommer bli roligt men jobbigt tror jag också!!

Cl

Kategori: i afrika

Champions league är igång och alla matcher utan den jag vill se sänds...dom har någon emot franska ligan här så zlatans match sänds inte..men det går lika bra med City-Ajax och flera andra matcher!!

Middag

Kategori: i afrika

china shopping

Kategori: i afrika

sko-snören R5 styck, ca 4 kr 
4 scarfar R20, ca 17 kr styck
pärlor som jag ska göra armband av, ca 20 kr för varje snöre med pärlor 
iPad hållare för R15 ca 12 spänn
 

Nu drar vi

Kategori: i afrika

God morgon!!
Jag har gjort lite läxa på morgonen för jag har ganska mycket som jag ska göra eftersom jag missar 3 dagar, har en hel bunt med papper från kemin, det är löjligt mycket..
Nu drar vi till china Town iaf, ha en bra dag!!
Tyckte regnbågen var fin igår så ni får en fin bild på den!!

barca

Kategori: i afrika

HEEJSAN
Jag har precis kollat klart på barcelona-celtic, är imponerad över celtics försvar, dom lyckades hålla 1-1 till 94 minuten men sen blev det för mycket, så barca vann med 2-1, förtjänat men ganska tråkigt....
Jag ska upp imorgon ganska tidigt, så jag ska gå och lägga mig nu, måste linda om min fot så den inte gör ont över natten. Ska bli kul imorgon med china town, sov gotttttt

damernas

Kategori: i afrika

Imorgon ska jag och mamma följa med till china town som ligger i dowmtown jo'burg och kolla in kina kvarteret som tydligen är rätt stort, vi ska gå på marknad och kolla i olika kinesiska affärer.
Jag tycker alltid det är kul att ligga och läsa mode tidningar så nu tänkte jag göra en kopp med te och lägga mig i soffan med Damernas och njuta av att det är lov!!
 
 

två gånger

Kategori: i afrika

HEJ!!
Vid tre red jag en timme, det var hmm intressant, hahha jag ramlade av 2 ggr en ganska rejält så jag har ganska ont i foten men det går över snart tror jag...
Men vi provade på massa olika saker idag, det var över tunnor, rör, från en kulle och ner på hindret och massa roliga saker, det var svårt med kul också!!
Så jag hinner inte rida en gång innan Zimbabwe så efter ska jag ta reda på hur det funkar med ridning på skolan, så förhoppningsvis är det ett hopp lag som jag och Finch ska försöka kvalificera oss till!!
Kram

Fortune cookie

Kategori: i afrika

random bilder

Kategori: i afrika

spunnit

Kategori: i afrika

saknar detta...
Jag har suttit ett tag med svenska läxan, jag har en del av tre kvar men det är också den jobbigaste...man ska skriva om en nobel pris tagare!!
okej medans jag skrev detta så självklart glömde jag bort detta inlägg och tänkte bara lägga till att jag har varit och spunnit med mamma under tiden...
Klockan sju ska vi åka och spela tennis längst uppe i området...men innan blir det hamburgare, mmm vad gott det ska bli!! 
kram på er

Diepsloot

Kategori: i afrika

Hej jag kom precis från golf rangen som jag och mamma har stått på cirka en halvtimme, det var kul att spela lite!!
Innan det var vi på diepsloot skolan som ligger i kåkstaden här i närheten, barnen var jätte söta och det var kul att hjälpa till lite!!
Ikväll ska jag och mamma spinna men innan det vet jag inte riktigt vad jag ska göra..får se om det finns något att göra...kram!!

Bra fråga...?!

Kategori: i afrika

kan inte låta bli

Kategori: i afrika

 
 
 
 
 
 
 

mozambique

Kategori: i afrika

Hej på er!!
Jag sov till 11 idag och sedan vid 2 åkte vi iväg och åt på en mozammbique's (hur man nu säger det) restuarant och jag åt bläckfisk och någon line fisk som va jätte god, det var första gången sedan jag kom hit som jag åt fisk, så nu har jag ätit skaldjur/fisk två dagar i rad...och ätit på restuarant tre dagar i rad, det är lyxigt att vara här nere...
Jag ska kolla på film nu, Magic Mike, jag har velat se den ett bra tag nu men jag har inte hittat den på internet förran idag, så hoppas att det funkar!!!
 
Kram
 

idiot

Kategori: i afrika

 

vampire diaries

Kategori: i afrika

Jag ligger just nu i sängen och kollar på avsnitt två av vampire diaries säsong 4, det är verkligen spännande!!!
Det är så skönt med lov, det känns ännu inte som lov men det kommer kännas imorgon eller måndag för då har jag inte gjort läxor på ett bra tag...
Jag längtar såååå till Zimbabwe, kan inte ens förklara hur kul det ska bli....
 
 

downtown johannesburg

Kategori: i afrika

God eftermiddag!
Mamma, pappa & jag åkte iväg åtta imorse för att gå på en arrangerad tur i downtown Johannesburg (självaste cityn kallas downtown) det var en ¨shoppingtur¨ så vi utgick från en byggnad mitt i centrum och sen gick till små affärer, kläd, smyckes, tyg, och medicin affärer som var i närheten, så vi vandrade runt i downtown och shoppade lite, fick med mig överkast till sängen hem, toffsar och ett linne!! 
Det var verkligen en upplevese att få se centrala jo'burg och hur det är, det är verkligen annorlunda. Vi var inne i en kinesisk mataffär och maten där var jätte billig, det var kul att se en annorlunda mataffär. Vi var också inne i en muti shop och muti betyder medicin på något afrikanskt språk, det var sjukt coolt, det hängde ko fötter i taket, horn av olika slag och örter låg fint organiserat på hyllor, det var verkligen coolt och det kändes väldigt afrikanskt!!
Det var kul att se något annat än bara vanliga dainfern... Det var mycket folk och det var rätt slitet som det ofta är i downtown's, det såg ungefär ut som miamis, las vegas, los angeles downtown's!!
Kram på er
 
 

sharkdiving

Kategori: i afrika

Min familj ska till Cape Town över lovet, vi åker på onsdag och någon av dagarna ska jag göra sharkdiving, jag har bestämt att jag ska göra det även fast jag är livrädd!!
Jag har varit rädd för hajar sedan några år tillbaka, alltså riktig fobi men jag har övertalat mig själv att jag ska öra det här, nu när vi ändå bor här!!
Jag har också tvingat med pappa så jag inte är helt själv där nere i buren med massa hajar runt mig...det går inte...
Jag tror det är värt även fast jag kanske får en hjärtattack när jag är där nere i buren för fatta vad ballt att kunna säga att jag har dykt med hajar, eller dykt kanske inte är rätt ord för jag är i en bur men det är ändå coolt!!

idrottsdag

Kategori: i afrika

Hej!!
Idag har vi kort dag i skolan, bara 40 minuters lektioner och nu har jag extra engelska och jag har inga mer läxor, för imorgon är det lov, åhh va skönt, jag går inte i skolan på två veckor, det är lov till 31/10 och på den onsdagen åker vi till Zimbabwe på cup. Åh va skönt det ska bli!!!
Så just nu chillar jag bara med Hyoha som inte heller har läxor så vi kollar bara på tumblr, snackar, 9gag och weheartit, rätt chill!!
Vi har 40 minuters långa lektioner idag eftersom nu om 20 min ska vi ha en hus tävling med fotboll, volleyboll & springning och jag är med i mitt hus fotbollslag, vi har olika hemklassrum och det finns 4 olika ¨hus¨ så det är tävlingar emellan oss och mitt hus heter Athena och vi leder, så vi måste vinna fotbollen och allaandra saker för att leda större!!! efter det är det lunch och sen är det assembley för alla skollag och man ska typ presentera sig och vi ska sjunga våra hejarramsor som vi har, vi har en del press på oss för folk på skolan säger att vi är det ända laget som har chans att vinna ISSEA så pressen finns så vi måste ha bra ramsor!!! 

finch

Kategori: i afrika

Jag red ut igår med Bodil och två till, det var otroligt kul och jag fick hoppa ute på en tor äng, och det var helt underbart att äntligen få galoppera fram på en öppen äng så snabbt vi kunde!!
Jag fick prova på lite nya saker utomhus, bland annat att hoppa över tunnor och över bildäck och lite sånna saker men även hoppa neråt, marken gick neråt format som en pool och när jag hoppade ner i ¨poolen¨ så var det inget hinder utan bara marken som sluttade neråt och på vägen upp var det ett hinder som skulle hoppas över, det var otroligt kul då jag aldrig har hoppat neråt så det var enormt kul!! 
Åh vilken fin häst denna Finch är!!!
 

min

Kategori: i afrika

 
 
 
 

spinning

Kategori: i afrika

Idag var jag och mamma på spinning klockan halv fem, det passade bra eftersom jag slutade tidigt idag, halv två. Imorogn har jag lång dag, med fotbollen blir det till 17, jag har ett prov på allt vi har gjort i biologin och sen har jag även mitt historia tal som jag håller på att öva på. Det ska vara tre minuter så det är inte så länge men det har gått bra och jag tycker faktiskt att jag har lyckats med det rätt bra!! 
Imorogn är det sista fotbollsträningen innan ISSEA, åhhh fy fan va kul det ska bli att åka till Zimbabwe, jag har fått alla klädesplagg som behövs nu, alla ska åka i våra jackor och byxor så vi kommer se jätte proffsiga ut!! 
Spinningen idag var jätte kul, men spinning är alltid spinning och svetten bara rinner av en så det kändes bra, ska nog försöka gå på det en gång i veckan, i alla fall när fotbollssäsongen är över!! 
 
kram
 

true

Kategori: i afrika

ledig

Kategori: i afrika

God morgon!!
Jag är ledig idag för det är typ föräldra möte idag så föräldrarna är i skolan idag istället så vi är lediga!! Jag sitter i köket och gör läxor, jag har ett historia tal som jag måse vara klar med idag för att jag ska hinna öva på det imorgon, känns rätt jobbigt att behöva tala inför alla...
Jag ska rida idag klockan halv tre med Bodil, vi ska angaligen rida ut i naturen, åh va härligt det ska bli!! 
 
Kram på er

ångest

Kategori: i afrika

 
Detta har jag längtat efter hur länge som helst, jag måste ta reda på när bion sänds här NUUUU!! 

braii

Kategori: i afrika

HEJ PÅ ER!!
Jag vaknade rätt sent idag,halv tolv sov i 13 timmar, så det var skönt!!
Igår var vi på garden party hela dagen, från 2 på dagen till tio på kvällen, åh det var sjukt god mat och jag åt sjukt mycket, det var en speciell kille där som dom hade hyrt från klubben så han grillade (eller braii som det kallas här nere) massa olika kött och korvar, & så var det jättee goa sallader!!! 
 
Idag har jag gjort minst 4 timmar läxor, och jag är inte riktigt klar än, men jag har kommit en bra bit på vägen med min uppsats och mitt tal, så jag har bara kvar att plugga till biologi provet som jag har imorgon, det är dock svårt..
 
Kram 

vampire diaries

Kategori: i afrika

hej ppå er!!
Jag har precis kommit hem från skolan + fotbollsmatch (vi vann med 7-0)  och ska kolla på vampire diaries avsnittet som sändes igår, åhh va kul det ska bli, har längtat som en galning!!
Kanske ska ta och åka till klubbhuset senare, får se om jag känner för det, egentligen gör jag inte det men får se..
 
Kram

clubhouse

Kategori: i afrika

Hej på er!!
Jag har oerhört mycket läxa att göra, två uppsatser + ett tal och andra uppgifter som ska göras, men jag jobbar på och har inte riktigt tid för mycket annat än skola, träna, äta, plugga och sen om och om igen..
Vi ska iaf till klubbhuset ikväll och äta en god middag, ska nog ta en sallad faktiskt, känns som jag ätit så sjukt mycket på senaste tiden...
Imorgon är det match som gäller, får se hur det går med mitt knä som jag skadade idag på träningen...
 
Kram

helgen

Kategori: i afrika

Min helg var jätte rolig, i fredags åt jag middag med Georgie och hennes familj på klubbhuset och när jag var där så var det massa kompisar där så var med dom ett tag också!!
I lördags spelade jag och pappa golf för första gången för min del och det gick bättre än förväntat men självklart skulle tre klasskompisar komma och kolla när jag skulle slå mitt första slag på tre år så det var mer än pinsamt..hahah!!!!
Efter det kom Fumika och Hanna till mig och vi gick till klubbhuset och träffade några kompisar som vi var med hela kvällen, vi åkte runt i golfbilarna och hade jätte kul helt enkelt!! I söndags träffade Hanna & jag Olli på klubbhuset och tog en pizza och bara chillade sen åkte vi till en kille som heter Dillan och där var väll typ 6 till killar som vi chillde med hela dagen så jag kom hem när klockan var halv sju och hade jätte mycket läxor att göra men det var så värt för denna helg var sjukt chill och rolig!!
 
hoppas ni hade en  bra helg!!

fullt upp

Kategori: i afrika

Hej!! 
Oj vad jag har haft fullt upp denna helg/vecka, jag ska berätta om helgen (som var sjukt kul)!!
Jag har faktiskt inte så mycket läxor eller jag hade inte tills jag kom till engelska lektionen och snabbt som tusan gav hon oss läxa, ingen lliten läxa heller...
Jag har nu tränat fotoll två dagar i rad, imorgon blir det uppehåll och sen på torsdag är det träning och fredag match!!
Ikväll ska vi bort till Bodil & Roger som bjuder oss på middag så jag ska snart göra biologi läxan efter att jag duschat!!
 
Kran

clubhouse

Kategori: i afrika

hej på er
Medans vi väntade på maten som ungefär tog en timme så var vi med massa människor som var på klubben, det var hur många som helst från 9:an så det var kul!!!!
Just nu känns det som jag kan sova här med datan i knät, usch jag är så tröött och mitt knä gör ont...
kram & god natt

höstigt

Kategori: i afrika

jag försöker inte vara taskig eller något heheheh men det känns väääldigt bra att jag slipper hösten i sverige som bara verkar bestå av regn och rusk..det är inget jag vill vara med om och idag känns det extra bra för idag har varit den varmaste dagen hittils och jag har börjat våga gå i shorts, nu har jag haft shorts 2 dagar i rad med två olika shorts så nu vet jag i alla fall att jag kan ha två par shorts på mig i skolan utan att lärarna ska klaga hahah!! Har nog i alla fall två andra par shorts som jag kan använda så det blir mycket shorts framöver i denna värme!!

ledig

Kategori: i afrika

Hejsan hoppsan!!
Jag har precis tagit en dusch efter fotbollsträningen som var otroligt jobbig i minat 31 grader, varmaste dagen hiittils + att det inte blev lättare att vi gjorde fitness också så vi sprang hur mycket som helst..jaja det var kul!! Imorgon har vi match efter skolan, mot en kåkstad som heter Aleksandra och jag har hört att dom är bra så det ska bli kul :)
 
Jag är faktiskt ledig ikväll, har inga läxor som ska göras utan jag ska bara slappa, men typiskt nog är det inte några bra fotbollsmatcher på teven så jag får antagligen kolla på vanlig film eller TV men det är väll kul det också!!
 
Kram

helt magiskt

Kategori: i afrika

Det är något magiskt med att rida, känslan man får när hästen går perfekt i form, dom som inte rider kan inte föreställa sig, för det är det ända ställen jag får den känslan, när det blir perfekt, även om det bara är 10 min av en timmes lektion!!
Det var ju ett tag sedan jag red, sen i Juni rättare sagt, men det gick bättre än förväntat och jag fick känna på hur det var att hoppa igen, det var kul och bra övningar, och sikken bra lärare, men det klart, det var svårt med språket haha, har aldrig hört dom orden förut, så hon fick lära sig lite svenska istället!!
 
Nu ska jag ta och hälsa på biologi boken ett tag, och sen matbordet för en god middag som kommer bestå av köttbullar och potatis!!
 
kram

hw

Kategori: i afrika

Hejsan allihop!!
Jag har precis ätit en god wrap som mamma gjorde, så imorgon får jag en god lunch!!
Jag läste en timme förut i engelska boken vi läser förtillfället, den är bra men den blir sämre av att vi måste läsa så oerhört långt till nästa lektion, vi har två dagar på oss och ska ha läst 50 sidor + andra frågor till boken, det är inte kul..sen plus att min lärare verkar inte förstå att det finns 7 andra ämnen också som man får läxor från..
Jag har pluggat till mitt matteprov som jag har imorgon också, det är jätte svårt för dom sakerna vi gör nu är sådana saker som jag aldrig gjort innan och för alla andra är det repetition, så jag är lite efter haha..
Jag ska fortsätta plugga eftersom jag har en del att göra till på torsdag..biologi, historia, hälsa...
 
Kram

8 saker ni kanske inte visste

Kategori: i afrika

  • jag älskar att fotografera, skulle gärna lära mig mer om det 
  • jag älskar att inreda och när jag går runt i möbelaffärer älskar jag att föreställe mig hur snyggt det hade varit med saker i sitt eget hus
  • jag börjar sakna sverige, inte sverige i sig men allt runt omkring, kompisarna, fotbollen ja det börjar bli tomt
  • jag ska med största sannolikhet åka till sverige i mars, hoppppas
  • jag äääälskar kläder och att knåpra ihop outfits är det bästa som finns när inspirationen finns där
  • det värsta jag vet i skolväg är att läsa
  • jag har bestämt mig för att lära mig spela golf, jag har spelat men det var minst 1 år sedan jag slog senast
  • jag är beroende av fotbollskanalen & fotmob apparna, kollar dom hela tiden och undrar om någon ny fotbollsnyhet har kommit upp, töntigt men behövligt för mig

1 oktober 2012

Kategori: i afrika

Hej på er!!
Idag är det början på oktober, känns sjukt att det redan är månad 10 utav 12, kommer ihåg i januari när det nästan var klart att vi skulle flytta hit och nu är det redan 10 månader sen, då sa jag, nää men det är lugnt jag flyttar inte förrän i juli, nu är det förbi juli och till och med in på oktober, det är sjukt!!

Jag kom precis hem och har tagit en lååång och skön dusch, håret var enormt viktigt att duscha eftersom vi har skolfotografering imorgon, åh känns inte kul, har inte en aning vad jag ska ha på mig...
Får tänka på det ikväll medans jag kommer äta kyckling, åh va gott!!
Kram

rummet

Kategori: i afrika

Äntligen är mitt rum klart, igår fixade jag och pappa i några timmar med att sätta upp tavlor, hyllor, krokar och det blev riktigt fint, saknas en fin bild som ska sitta ovanför skrivbordet bara, men när jag ser den rätta får jag slå till på den, det ska bli fint i mitt rum, inte bara första bästa tavlan som jag i slutet inte kommer vara nöjd med, det ska bli bra!!
Jag har drömt om att få ett rum som jag verkligen kan inreda själv och känna att det verkligen är jag, mitt rum börjar verkligen bli till mitt och jag älskar att kolla runt i rummet och känna att jag gjort det fint och snyggt, älskar att inreda!!
 

mitt kära rum

Kategori: i afrika